8 mei 2020 De Tuindagen van Beervelde

Vanwege het coronavirus is het evenement afgelast!

 

Op vrijdag 8 mei 2020 rijden wij met onze touringcar vanaf de opstappunten naar het Park van Beervelde om een bezoek te brengen aan de Tuindagen.
Wij verblijven daar van ongeveer 10.30 uur tot 15.30 uur. De dagreis wordt afgesloten met een driegangendiner.

De Tuindagen in het Park van Beervelde zijn een begrip geworden voor liefhebbers van tuinbeurzen. Drie dagen lang is het Park een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber. Tevens biedt dit evenement aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen. Beervelde: een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden of familie, een plaats waar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.

Ontdek het Park van Beervelde.
Het 25ha grote kasteelpark werd in 1873 ontworpen en aangelegd in Engelse landschapsstijl.
De wandeling begint bij de brug aan het terras 'An der Blauen Donau' en zal je het park laten ontdekken. Tijdens de Tuindagen wordt wandelen in het bos ten zeerste aanbevolen: het is een bewijs van jouw dankbaarheid voor ons werk. Je kan er alles over nalezen in het programmaboekje dat gratis bedeeld wordt aan de ingang.

 

 

Omschrijving
Data & Prijzen
Opstapplaatsen