vakantie bij ons "Roulotje"

La Roulotte, oftewel, ons "Roulotje"

Verblijf op de Brabantse wal met een fantastisch uitzicht op het bos!

Ons "Roulotje" is een authentieke pipowagen voorzien van een douche, toilet en keukentje.
Je slaapt in een ouderwetse bedstee en kijkt door de openslaande deuren de wijde wereld in.

Warm en koud stromend water aanwezig, op het keukenblokje kun je je eigen maaltijd bereiden maar je kunt er ook voor kiezen om een ovenheerlijk ontbijt en/of diner te laten serveren op de veranda van ons "Roulotje", of binnen in de sfeervolle ruimte.

Ideale omgeving voor liefhebbers van dieren, paarden en honden in het bijzonder, en van ruimte en rust. Volop wandelmogelijkheden met uitgestippelde routes in de omgeving aanwezig. Het enige wat je tegenkomt in het geweldige uitzicht is af en toe een voorbij wandelend paard of een hond die gedag komt zeggen.

Ons "Roulotje" is uitermate geschikt voor 2 personen. Meebrengen van je eigen paard is zeker mogelijk maar ook kun je gebruik maken van onze paarden. Je kunt leren paardrijden, bosritten maken, of gewoon kennis maken met de paarden.

Je kunt ook een dag komen relaxen met of zonder paardrijden, een lekkere lunch nuttigen en afsluiten met een heerlijke maaltijd.

Kortom, zoek je rust voor een korte of langere periode, sportief of Bourgondisch, mogelijkheden genoeg in ons "Roulotje", locatie Ossendrecht.

Voor meer informatie stuur gerust een email naar edithkoster@home.nl of 0610655978

Omschrijving
Data & Prijzen
Opstapplaatsen
Boeking